UNIEK EN EXCLUSIEF. FOTO-ART OP MAAT.

Welkom op mijn site, mijn naam is Martine van der Moolen.

 

Als fotograaf en kunstenaar combineer ik mijn talent en creatieve visie om een high-end fotoproduct op maat te vervaardigen. 

Na overleg over jouw wensen, vormt een foto de basis van jouw persoonlijke foto-art. 

 

Voor de meest bijzondere art heb ik een full package, Een art inclusief een fotoshoot van jou of bijvoorbeeld je kind, is dan de basis voor deze art. Uiteraard maak ik zelf deze foto en kom ik samen met mijn visagist tot een geweldig resultaat.

 

Wil je niet zelf aan de muur hangen of op de foto dan is het ook mogelijk een eigen aangeleverde hoge resolutie foto of een foto uit mijn eigen collectie te gebruiken als basis.

 

De foto wordt getransformeerd tot art. De stijl en kleuren worden naar wens aangepast aan jouw interieur en stijl.

 

De afwerking van de art is mogelijk  in verschillende materialen, zoals plexiglas of een laag high-end epoxy, waarbij Bladgoud, verf en onder andere Swarovski steentjes kunnen worden verwerkt in de foto.  Alles uiteraard in goed overleg.

 

De art is altijd persoonlijk en uniek!

 

Ik creëer en ontwerp unieke beelden voor bij jou thuis aan de muur, kantoor, bedrijfspand of horecagelegenheid. Geef jezelf of een ander deze bijzondere wall-art cadeau en we creëren samen iets onvergetelijks op plexiglas, dibond, epoxy of een ander materiaal naar keuze.

 

Voor meer informatie en prijzen mail naar info@martinevandermoolen.nl